Taxi Prijs Berekenen

Taxi in de regio Eindhoven

Taxiprijsberekenen.nl is een initiatief van Triple Seven Taxiservice, gevestigd in Valkenswaard en aktief in de hele regio Eindhoven, Geldrop, Valkenswaard. Bent u op zoek naar taxivervoer van, naar of door dit gebied, neem dan vooral contact op met taxi 777.

Parkeren bij Eindhoven Airport

Parkeren bij Airport Eindhoven kost geld. Het is zelfs zo dat het de hoofdinkomstenbron van de luchthaven is, d.w.z. er wordt meer aan verdiend dan aan landingsrechten e.d.

Veel mensen vinden het vervelend om het voordeel van de goedkope vlucht te zien verdampen in de parkeerautomaat en parkeren in een nabij gelegen woonwijk om vervolgens de bus of taxi naar de luchthaven te pakken. Slim, goedkoop en handig, zou je kunnen zeggen. Echter, niemand zit te wachten op een geparkeerde auto die drie weken blijft staan in een wijk waar al een parkeerprobleem is.

"Niet mijn probleem, ik mag hier staan.", kun je zeggen. Maar je zult niet de eerste zijn die bij terugkomst twee lekke banden of erger aantreft. Mag niet, gebeurt wel. Het daarom sterk af te raden in de woonwijk te parkeren.

Gelukkig zijn er ondernemers die het parkeermonopolie van de luchthaven doorbreken en voor een prijzenslag zorgen. In de nabijheid van het vliegveld staan namelijk verschillende kantoorpanden leeg die door deze ondernemers worden geexploiteerd als parkeerplaats. Reserveer online via het plaatje hierboven (park en fly).